4D ULTRAHANG – CSAK NÉZÜNK, MINT A MOZIBAN, HOGY KI LAKIK A POCIBAN!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kórházi folyamatokban részt vegyen a kismama, ezáltal egyetlen vizsgálatot sem hagyjon ki!
A 4D vizsgálat közben minden esetben elvégezzük a hagyományos 2D-s magzati uh protokoll szerinti méréseket, biometriát, flowmetriát.

BŐVEBBEN

Hasi UH vizsgálat (Hasfalon át történő kismedencei áttekintéssel)

Hasi panaszok esetén első lépésként célszerű ultrahang vizsgálatot végeztetni.

Hatékony és fájdalommentes eljárás.

BŐVEBBEN

Férfi kismedence UH vizsgálata

A jól telt húgyhólyag mellett a hólyagfal vastagsága, a hólyag alatt elhelyezkedő prosztata nagysága és szerkezete, valamint az ondóhólyagok és ondóvezeték alaki jellemzői jól vizsgálhatóak.

BŐVEBBEN

HERE UH VIZSGÁLAT

A hereállomány gyulladásainak és daganatainak, artériás keringésének (herecsavarodás) vizsgálata.

BŐVEBBEN

NŐGYÓGYÁSZATI HÜVELYI UH VIZSGÁLAT

A hüvelyen át végzett nőgyógyászati ultrahang sokkal részletgazdagabb képet ad, ezáltal pontosabb diagnózishoz vezet.

BŐVEBBEN

EMLŐ UH VIZSGÁLAT

A tapintással végzett önvizsgálat általában nem elegendő az emlőrák kiszűréséhez, ezért első lépésként érdemes kiegészíteni ultrahangos vizsgálattal, amely kortól függetlenül elvégezhető, fádalom mentes és semmilyen káros hatása nincsen a szervezetre.

BŐVEBBEN

PAJZSMIRIGY ÉS NYAKI LÁGYRÉSZEK UH VIZSGÁLATA

A pajzsmirigy lebenyek nagyságának mérése, a mirigyállomány esetleges göbeinek felderítése. Pajzsmirigy túlműködés, vagy alulműködés gyanúja esetén színes Doppler vizsgálattal ellenőrizzük a keringést.

BŐVEBBEN

NYAKI ARTÉRIÁK UH VIZSGÁLATA (CAROTIS DOPPLER)

A nagy nyaki verőerek lefutásának, falainak és áramlásának vizsgálata, melynek során a fali meszesedés mértékének, és az általuk okozott szűkületnek pontos, %-os véleményezése történik, áramlási sebességadatok alapján.

BŐVEBBEN

VÉGTAGI VÉNÁK UH VIZSGÁLATA

Az érrendszer két leggyakoribb betegsége az artériás érelmeszesedés és a vénás trombózis. A két folyamat más-más érszakaszt érint, az okai is különböznek, de mindkettő érszűkületet okoz, súlyos esetben a keresztmetszet elzáródásával, az áramlás leállásával.

BŐVEBBEN

IZÜLETI UH VIZSGÁLAT

Az ízületek szalagjainak, az inak, a rostos porcok, valamint az ízületi kóros folyadékgyülemek (burzák, ízületi tasakok) és a környéki vázizmok vizsgálata.

BŐVEBBEN