4D ultrahang

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kórházi folyamatokban részt vegyen a kismama, ezáltal egyetlen vizsgálatot sem hagyjon ki! A 4D vizsgálat közben minden esetben elvégezzük a hagyományos 2D-s magzati uh protokoll szerinti méréseket, biometriát, flowmetriát. Minden kérdésükre részletes tájékoztatást kapnak a vizsgálatot végző szakembertől.

Tovább

5D Ultrahang

A képalkotó diagnosztikában vezető Samsung  HS50-es ultrahang gépével rendelkezünk, mely nemcsak újfajta grafikai megoldásokat kínál, hanem a crystal-vue technológiával lehetővé teszi, hogy valós időben egy egyszerű megoldással metszetben is lehessen a magzatról élethű képet látni.

Tovább

Laborvizsgálatok

Vérvétellel feltérképezheti szervezete állapotát, jelzést kaphat az esetleges betegségek kialakulásáról- mielőtt még komolyabb stádiumba lépne – , vagy a már kialakult betegségek kezelésének eredményéről. A vérvételt nemcsak orvosa kérheti, hanem Ön is, ha ellenőrizni szeretné egészségi állapotát.

Tovább

Nőgyógyászat

A nőgyógyászati szűrővizsgálatok fő célja a daganatos betegségek kialakulásának elkerülése. Nőgyógyászati szűrésen ajánlott panaszmentesen is évente megjelenni. A daganatos és nem daganatos eredetű elváltozások hatékony kezelésében kiemelt jelentőségű a betegségek minél korábbi felismerése.

Tovább

Ultrahang vizsgálatok

A Rendelőnkben működő, új, korszerű, nagy teljesítményű, multi funkciós készülék számos, különféle vizsgálatra alkalmas (Lsd: vizsgálatok felsorolásánál) A vizsgálatokról – azok jellegétől függően -képi dokumentáció, illetve digitális adattárolón történő képrögzítés készül.

Tovább