Csak nézünk, mint a moziban, hogy ki lakik a pociban!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kórházi folyamatokban részt vegyen a kismama, ezáltal egyetlen vizsgálatot sem hagyjon ki!
A 4D vizsgálat közben minden esetben elvégezzük a hagyományos 2D-s magzati uh protokoll szerinti méréseket, biometriát, flowmetriát.
Minden kérdésükre részletes tájékoztatást kapnak a vizsgálatot végző szakembertől.

Ultrahang felvételek a magzat fejlődése során 4D Ultrahang, egy felejthetetlen élmény

A 4D ultrahang vizsgálat felejthetetlen élményt nyújt mind a kismamának, mind a családtagoknak (leendő apuka, testvér, nagyszülő). A laikusok számára is egyértelműen felismerhető képet nyerünk a magzat egyes testrészeiről (arcocskája, kezecskéi, ujjai, nemi szervek, stb.) mozgásáról (pl. szopja az ujját, ásít, iszik, mosolyog), melyet LCD televízión csodálhatnak. A szülőknek olyan különleges érzés megpillantani születendő gyermeküket (ekkor érzik először igazán közel magukhoz a babát), hogy ezáltal bizonyítottan erősebb lesz közöttük a szülő-gyermek kapcsolat. A vizsgálat végeztével átadásra kerül az Önök által kiválasztott fotó, mely örök emlék marad az egész családnak.

​A mai tudományos álláspont szerint a diagnosztikában általánosan alkalmazott ultrahang energia nem káros a magzatra, de a reakciókból tudni lehet, hogy észlelik a vizsgálatot.
Rendelőnkben a 4D vizsgálatot a Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság álláspontja szerint a magzat érdekeit maximálisan szem előtt tartva végezzük.